top of page

Curs Online

de Caligrafie Chineză

Poți face cursuri de caligrafie online, oricând, oriunde!

Dacă ești interesat de acest curs trimite-ne un mail (click aici) și vei fi printre primii care vor afla cand se lansează cursul!

Chinese calligraphy.jpg

Cursul online de caligrafie îți oferă:

Filme video ușor de înțeles
Documente pentru descărcat și printat
Sesiuni individuale live
Feedback și corectură

Caligrafia chineză este una din artele cele mai apreciate din China. Caligrafia creează o stare de liniște interioară și de bucurie sufletească, am putea spune că este un mod de meditație în mișcare. Cursul se adresează oricărei vârste, avantajul fiind că se poate practica oricând și oriunde, datorită faptului că este online.

 

După înregistrare, vei avea acces la secțiunea “Videoclipuri”, selectează un videoclip care îți place, exersează, fă o poză cu munca ta și posteaz-o pe grupul privat de Facebook pentru a primi feedback. De asemenea, îți voi răspunde la orice întrebare pe care o vei avea pentru a te susține pe deplin în călătoria ta de studiu a caligrafiei chineze. Vei putea accesa și secțiunea ”Printabile“ unde vei descărca diverse documente care te vor ajuta în demersul tău de a învăța caligrafia chineză. 

 

Poți începe imediat primind feedback rapid și corecții de la propriul tău profesor privat. Numărul de videoclipuri postate cu exemple crește în fiecare lună, astfel vei putea găsi ușor un exemplu care ți se potrivește.

La acest curs online de caligrafie chineză, poți obține feedback rapid și nu vei fi singur/ă, deoarece poți vedea, de asemenea, lucrările de caligrafie ale colegilor tăi înscriși la acest curs de caligrafie, și poți  interacționa cu ei online.

 

anunt worksop caligrafie.jpg

Ne vedem online!

  • Facebook
  • YouTube
bottom of page