Curs Online

de Limba Chineză

Poți face cursuri de limba chineză online, oricând, oriunde!

Dacă ești interesat de acest curs trimite-ne un mail (click aici) și vei fi printre primii care vor afla cand se lansează cursul!

20072.jpg

Cursul online de limba chineză îți oferă:

Istorie și tradiții chineze
Gramatică, carduri cu caractere, conversații, exerciții
Însoțite de fișiere audio 
Documente pentru descărcat și printat
Feedback și corectură

Limba chineză pare foarte complicată și chiar dacă îti dorești mult să o înveți nu știi cum și de unde să începi. Cursul acesta pentru începători este structurat logic și te va ajuta să înțelegi foarte ușor, prin exemple vizuale și audio limba chineză.  După înregistrare, vei avea acces la toate secțiunile cursului de limba chineză. Cursul este structurat pe module și lecții. Un modul conține 12 lecții cu gramatică, carduri, conversații, exerciții, însoțite de fișiere audio și fișiere printabile. La fiecare lecție vei avea exerciții. După ce le rezolvi le poți trimite pe mail sau pe grupul nostru privat de Facebook pentru a primi feedback. De asemenea, îți voi răspunde la orice întrebare pe care o vei avea pentru a te susține pe deplin în călătoria ta de studiu a limbii chineze. 

 

Poți începe imediat primind feedback rapid și corecții de la propriul tău profesor privat. Numărul de lecții postate crește în fiecare lună, astfel vei putea progresa rapid.

La acest curs online de limbă chineză, poți obține feedback rapid și nu vei fi singur/ă, deoarece comunitatea noastră online va crește în fiecare zi. Este mai ușor să înveți când simți că nu ești singur, și poți întreba oricând ai o nelămurire.

 

pictura.jpg

Ne vedem online!

  • Facebook
  • YouTube