NOU

CURSURI ONLINE

DE CALIGRAFIE

ȘI LIMBA CHINEZĂ

Cursuri special create pentru a te ajuta să înveți limba și caligrafia chineză mai ușor. Având experiența învățării pe cont propriu, căutând mereu logica din spatele fiecărui caracter, am conceput niște cursuri simple, ușor de înțeles de către orice începător. Poți începe la orice vârstă, descoperă cultura chineză!

alege un curs:

JUCĂRII ȘI OBIECTE UNICE

lucrate manual

Am făcut pentru copilul tău jucării și produse de design interior din materiale naturale: lemn, lână, hârtie, piatră, pentru a-i crea un mediu de dezvoltare cât mai apropiat de natură. Toate produsele sunt hand-made, fiecare fiind unic. Sunt jucării educative, create special pentru a trezi curiozitatea copilului de a studia natura.

Colecția aceasta se adresează atât părinților cât și copiilor atrași de misterioasa Asie, de arta și civilizația chineză și japoneză. Este o colecție de materiale educative pentru învățat limba chineză, picturi și caligrafii în stil chinez și păpuși origami. 

Pasări lucrate manual din lână. Fiecare este unică, moale cu o formă ce se potrvește perfect în căușul pamelor unui copil.  Fiecare pasăre poate avea și un puiuț adorabil, o copie în miniatură a mamei sale.