top of page

Cadou Special de Crăciun pentru iubitorii de Artă! - SOLD OUT

Am creat special pentru voi un cadou, ediție limitată (6 exemplare!) conținând: un tablou cu pictură și caligrafie chineză (10x15cm), o ceașcă termorezistentă din sticlă cu pereți dubli pictată manual, un semn de carte origami păpușă Kokeshi din hârtie japoneză, o piatră pictată cu magnet, un caiet legat în stil tradițional japonez /chinez cu hârtie specială de desen și un cocor origami din hârtie cu model japonez. Tabloul va fi într-o ramă de plexiglas transparentă pe care o puteți vedea în imaginile de mai jos. Totul va fi împachetat cu grijă într-o cutie specială de cadou.

Pentru că este o ediție limitată de șase cadouri, și pentru că totul este făcut handmade, puteți să vă alegeți tabloul preferat din seria de mai jos, precum și ceașca, semnul de carte Kokeshi și caietul.

Primele persoane care comandă au mai multe opțiuni! Trebuie să specificați în comandă numele și numărul obiectului preferat.


TABLOURI CHINEZEȘTI - PICTURĂ ȘI CALIGRAFIE

cu ramă transparentă


Textul 竹影清风 Zhú yǐng qīngfēng, înseamnă "Umbră și adiere de bambus" - este un idiom folosit pentru a descrie prospețimea și eleganța mediului ambient.

Textul 室雅兰香 Shì yǎ lán xiāng, înseamnă " Cameră elegantă cu parfum de orhidee", adaptare după un text mai lung din Confucius: "Să fii cu oameni de caracter înalt este ca și cum te-ai scălda într-o casă plină cu parfum de orhidee."
CANI TERMOREZISTENTE DIN STICLĂ BOROSILICAT

pictate manual


Textul de pe căni 竹影清风 Zhú yǐng qīngfēng, înseamnă "Umbră și adiere de bambus" - este un idiom folosit pentru a descrie prospețimea și eleganța mediului ambient.


CAIET DE DESEN LEGAT ÎN STIL TRADIȚIONAL CHINEZESC/JAPONEZ

cu hârtie specială de desen

Eticheta este unică, caligrafiată manual pentru fiecare caiet. Textul 书为心画 Shū wéi xīn huà, însemnând:"Cărțile sunt picturi ale inimii". Este un text regăsit în caligrafia chineză din cele mai vechi timpuri.SEMN DE CARTE ORIGAMI - PĂPUȘĂ KOKESHI

din hârtie japoneză
#Craciun #caligrafie #pictura #kokeshi


Comandă prin WhatsApp pentru ca mesajul tău să ajungă imediat la mine, sau trimite-mi un e-mail. Scrie-mi te rog următoarele informații: numele tău, adresa de e-mail, adresa la care vrei să ajungă produsul, câte bucăți dorești și ce opțiune de trimitere alegi.


Există trei opțiuni de trimitere:

1. prin poșta română, cu plata ramburs - 14 lei, durata 2-4 zile

2. prin curier, cu plata prin transfer bancar la momentul comenzii - 24 lei, durata 1-2 zile

3. predare personală dacă ești din Brașov, stabilim o întâlnire.75 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate